Peter Scheuer Jensen, Bestyrelsesformand CPH Inventures a/s

CPH Inventures a/s hovedforretning består i udvikling og frasalg af innovative ideer og forretningssystemer og gruppen består i dag af 5 selskaber hvoraf 4 er spin off af ideer udviklet af CPH Inventures.

Vi har valgt at outsource vores administration og økonomistyring til Altiregnskab da vi for det første ikke ser dette som en af vores spidskompetencer, men væsentligt for os er at vi kan få en løsning der er meget fleksibel og tilpasset de udsving vi har i vores aktiviteter.

Vi oplever i vort samarbejde med Altiregnskab at vi får leveret meget høj kvalitet, med et stærkt og dedikeret engagement, hvor tingene skal stemme og der skal være orden i administrationen.

Dejligt er også at Altiregnskab leverer med et smil og en lyst til at få tingene til at fungere.

 

 

Indehaver Dorthe Kornerup, Kornerup Design

Jeg bruger Nina til bogføring og regnskab og er super glad for hende.

Nina er meget professionel, hurtig og dygtig til sit arbejde. Der er altid styr på tingene og hun spørger ind og kommer med gode råd. Nina er den ekstra hånd i min virksomhed der gør, at jeg kan koncentrere mig fuldt ud om mit eget og ikke tænke så meget over det med tallene. For jeg kan stole på, at bogføring og regnskab styres af kyndig hånd, det er en stor hjælp for mig. Derudover er Nina som person meget glad og altid smilende, så det er bare et ekstra plus!

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Nina.

Økonomidirektør / CFO Gerhard Dalkjær Johansen, Mountit A/S

Jeg har den glæde at benytte den assistance, som Nina Lindgren yder vort firma Mountit A/S. Med godt humør får hun på eget initiativ effektivt løst både de daglige og de særlige opgaver, som vi har.

Med hendes positive og udadvendte facon opnår hun gode resultater i kontakten med kunder, leverandører og andre eksterne partnere.

Adm. direktør Lars Thøgersen, CPH Inventures A/S

Alt i Regnskab / Nina Lindgren har forestået regnskabsførelse og en række beslægtede opgaver herunder for virksomheden i mange år. Nina er en vellidt medarbejder, der altid tager imod nye opgaver i en positiv ånd. Desuden er hun ”selvkørende” og tager selv initiativer når det er nødvendigt.

Jeg kan på alle måder – fagligt og som medarbejder – anbefale Nina for hendes fremtidige kunder.